Content

Berbuka Puasa Bersama Hani

Monday, August 16, 2010
Salam semua. Maaf la sebab  Lambat update... Maklum la sedang bercuti sekarang.. Bloging pun cuti. hehehe. (takda gambar sebenarnya). Hari ni baru ada aktiviti (16.8). Sempat la berbuka puasa dengan hani.. Lokasi Tun Jugah Kuching. The best part. Minum teh C special (di semenanjung tak ada) hehehe... Dari hari pertama balik non stop bubur pedas.. kecuali hari ni la.. Sebab berbuka di luar. Sementara tunggu azan.. apa lagi - Nah... ambik la gambar ni.. ehehehhe
Hani
3
7
2
6
4
5
Aku dan Hani die die hard sony fan la.... ehehehe.... Kesal aku bawa flash bukan guna pun. Kalau semua perasan... aku paling suka gambar no 1, sebab kalau di zoom 100% pada mata hani boleh nampak makanan dalam matanya DENGAN JELAS..

P/S - Lawa tak warna gambar aku di mata semua.. Sebab aku dalam proses mengcalibrate LCD laptop.

9 comments :

kal jis (im not carl zeiss) at: August 16, 2010 at 10:01 AM said...

Nang terbaek 1750 tuk pok!! suka ku eh.. nampak gaya aku udh termakan rachun juak tuk alahai.. UWA kah 1750? adoheh...

Abg.Syuk at: August 16, 2010 at 10:05 AM said...

bukan UWA pok.. 17mm kurang 1mm jak dari u pun 18250... but 1mm besar juak bezanya.. Gne pandangan u dgn warna gambar i tok?? ok ka

kal jis (im not carl zeiss) at: August 16, 2010 at 10:10 AM said...

rona nang marbeles la pok.. masud i i nak mileh uwa kah atau 1750 lepastuk.. apa2 pun lak ngetest u pun.. :P

erolnukman at: August 16, 2010 at 2:22 PM said...

wahhh...aku mun mkn rah tunjugah,makanan nak d order kau yalah paling aku suka..hehehehe..
bnr pdh kaljis warna kacak!
sik payah kau kulu kilir ngembak flash agik pastok..17mm d bantu dgn f2.8 nang dah cukup..mun makan dalam gelap gelap lain cerita lah..hehehe

mat at: August 16, 2010 at 5:43 PM said...

lamak sik makan rah tun jugah tok eh...makanan ku suka juak ya koh...
mantap rona gambar2 tok

labulabi at: August 16, 2010 at 5:44 PM said...

yum2.x rugi da 1750 ya.lak bleh pinjam aa.hahaha.warna nang angkat lah pok.nang jauh dah aku tinggal tok.

Abg.Syuk at: August 16, 2010 at 9:29 PM said...

kaljis - tunggu u balit kita crita 2 2 ya.. masing masing ada kelebihan

erolnukman - lepas i ambik makanan ya nak.. asa rugi x ambik briani... nafsu puasa... i coba la mengelak flash dari menguasai diri kinektok

mat - sama kita.. tq

Labu - bila u jauh tinggal, sama jak kita pok... u tunggu sony pun model baru jak.. 1680 f2.8

Norris at: August 18, 2010 at 1:22 AM said...

kacak gambar tok..meriah walau gambar seorang aja...cool....meriah ada..best best best bro!

syaftome at: September 2, 2010 at 7:33 AM said...

nice bokeh effect...
kacak jwak pemandangan di belakang ya...

Facebook

Powered by Blogger.

Search

Booked Date

-3-4.Dis.16

-9-10.Dis.16

-11.Dis.16

-1 Jan.17

Tempahan 2017 sudah dibuka, Tempah tahun ini untuk mendapatkan harga istimewa!!! Hubungi sekarang 0138077346