Content

Asmahwati & Amir Syafiq | MockUp Album

Sunday, June 13, 2010
Assallamualaikum salam sejahtera.
Kesibukan telah menyerang aku buat 2 minggu yang lalu.... Semuanya kini telah berakhir... maka sekarang adalah masa untuk aku berkarya dan 'mengerco' di blog yang tak serupa bikin ini...
Bilionan terima kasih ku ucapkan kepada pasangan Asmahwati & suami, serta Saftuyah & suami. Aku paling gembira kerana dapat menyerahkan sendiri album kepada pasangan Asmahwati & suami berikutan mereka akan ke Kedah untuk bersanding di pihak lelaki. 1 album telah selamat di postkan ke Sarawak pada 14.6.2010 di Pejabat Pos Pusat Bandar Damansara ke Sarawak.
Gamba sekitar majlis akan menyusul kemudian.
Sekali lagi Terima Kasih
-di tangan pengantin perempuan ialah mockup album bersaiz 13X13 inci.
-di tangan pengantin lelaki 8X12 print siap di luminate dan frame.
-atas meja DVD casing untuk softcopy

8 comments :

kal jis (im not carl zeiss) at: June 13, 2010 at 7:03 PM said...

aihh... maka dah komen tek alu ilang.. i madah tek.. Tahniah, mudak2 dah berbakat dan pandei molah duit :)

Abg.Syuk at: June 13, 2010 at 7:12 PM said...

:n: kenak aku olehnya tok........ hehehe... besa besa jak ba...

ztie at: June 13, 2010 at 7:39 PM said...

berapa nak molah photobook?

Abg.Syuk at: June 13, 2010 at 7:49 PM said...

Photobook mek tanya tempat mek molah agik di tahan dolok atas alasan alasan tertentu... so mek stay buat cuatom album dgn mockup album

ztie at: June 13, 2010 at 8:15 PM said...

custom album ngn mockup album ya cmne ?

Abg.Syuk at: June 13, 2010 at 8:21 PM said...

mockup sebijik macam di pegang pengantin ya.... clixk jak tanda mockup ya ada sampel lain... nya sticky album tapi kulit depan belakangnya gamba sendiri..

Custom nya byk byk gamba dalam cgek page... custom kacak g la. kmk tgh design custom album tok... mun dah siap ada mek post kelak

wanshah at: February 16, 2011 at 1:03 AM said...

kat mana kedainya kalau nk buat mockup album ni abg syuk?.. saya ada dvd pic kawin. ingat nak wat sendiri mockup album camtu. tak puas hati album yg photographer tu bagi. sepatutnya mockup album. tapi dia guna sticky album je. kat KL, katne ek kalau nk buat?..

Jom melawat sini...
http://wanshah87.blogspot.com

Abg.Syuk at: February 16, 2011 at 3:34 AM said...

Banyak kedai di KL ni.. Digicolor salah 1nya.. di jalan silang ada jugak, shah alam ada jugak

Facebook

Powered by Blogger.

Search

Booked Date

-3-4.Dis.16

-9-10.Dis.16

-11.Dis.16

-1 Jan.17

Tempahan 2017 sudah dibuka, Tempah tahun ini untuk mendapatkan harga istimewa!!! Hubungi sekarang 0138077346