Content

Digital Camera Magazine isu MAY

Monday, May 10, 2010
Pada 7.5.2010 family ku datang ke Kuala Lumpur jalan jalan + shoping raya.
balik ke Sarawak pada 9.5.2010. Aku sedih kerana ditinggalkan family lagi... Lebih-lebih lagi masa hari ibu. Kesedihan dan kepenatan aku selama 3 hari jalan jalan bersama family terubat apabila aku menerima SMS dari kawan.
"congrats syuk, gamba ko masok DCM". Aku terkejut, terus ku pecut ke Low Yat untuk mencari majalah tersebut. Yup, memang gambar aku, semasa outing bersama Photo Freak Crew di Satok bulan 3 yang lepas PHOTO FREAK OUTING.
Terima kasih tidak terhingga kepada DCIM kerana memberi peluang gamba ku yang tidak seberapa ini untuk keluar pada 1 mukasurat penuh majalah tersebut. Terima kasih kepada member terutamanya dari Photo Freak Crew dan juga Central Alpha Legion tak lupa juga kepada Sarawak Alpha Legion atas sokongan dan dorongan dan tunjuk ajar anda. Siapa yang belum join sila join. Klick pada nama group. Semua ini telah memberi ku semangat untuk berkarya lebih lagi. Telah ku buktikan dengan alpha ku.. The only alpha yang keluar untuk edisi ini. Terima kasih.
Muka hadapan majalah tersebut.
My pic on left
Orang bernama Chew Wai Kuang selalu masuk DCIM, cemburu aku..
Paling ku bangga apabila nama "TEBAKANG" masuk majalah.
HELP ME
inilah gamba nya..........
Bagi sesiapa yang belum beli sila beli. hehehe
Thanks

10 comments :

ztie at: May 10, 2010 at 10:42 PM said...

congratulations!!! patut mek macam pernah tengok jak gambar ya ria.. hehehehe.... teruskan gik usaha.. mun ada tips2 sila tunjuk ajar =D

Abg.Syuk at: May 10, 2010 at 10:59 PM said...

:l: ekekeke... tq, tips,... xda betips tips. semua mek da cita dalam blog ngan fb...hehe

umie at: May 10, 2010 at 11:31 PM said...

wah..nice pic..tahniah...

Abg.Syuk at: May 11, 2010 at 12:00 AM said...

:m: thanks umi.....

erolnukman at: May 11, 2010 at 2:52 AM said...

wahhh!!! congrat bro!...kacak oi...bila dah d print lam majalah jd kacak gila babi oo..dah kedak pro pok!hehehe

Abg.Syuk at: May 11, 2010 at 3:10 AM said...

:f: boh bena gilak pok bedarah dah idong tok. hahaha . Thank you. xla pro ne pon..:k:

Kal Jis at: May 12, 2010 at 11:04 PM said...

syuk.. congrats.. dari Ipoh ku bercarik mag tuk sik dpt2 atlast di Kl juak ahernya nemu.. tahniah skali gik u did it.. u telah brjaya membuktikan sony boleh pegi jauh.. :)

Abg.Syuk at: May 13, 2010 at 1:13 AM said...

:l: hehehe. tq kaljis... i sa mun u anta juak kompom dpt ba....

Murky at: June 9, 2010 at 3:08 AM said...

terbaik ar bro dapat masuk majalah Digital Camera..jeles haku..hehe

Abg.Syuk at: June 9, 2010 at 7:36 PM said...

thanks bro........... :c:

Facebook

Powered by Blogger.

Search

Booked Date

-3-4.Dis.16

-9-10.Dis.16

-11.Dis.16

-1 Jan.17

Tempahan 2017 sudah dibuka, Tempah tahun ini untuk mendapatkan harga istimewa!!! Hubungi sekarang 0138077346