Content

When abg syuk masuk studio

Monday, April 05, 2010
Mid valley masa sony expo.
1.4.2010
sony expo membuka peluang kepada pengguna sony buat shoot pro model di studionya... kalau lah betul studio... cuma lighting set je yg studio... thanks kepada Kaljis kerana sudi meneman dirik tok shoot. hehe.. some poison utk dia masa hari itu... COBRA,.
semua org buat pose berdiri.. jadi datanglah idea aku... panggil penjaga siya.... "bos, ambik kerusi boleh?" hehehe
Enjoy...

3 comments :

erolnukman at: April 6, 2010 at 2:28 AM said...

kacakkkk...gambar no 3 paling aku suka...
model ya pun aku suka..hehehe

Kal Jis at: April 6, 2010 at 6:50 AM said...

yur welkam bro.. hehehe.. racun mu sudah menular di dlm darahku hehehehe.. tuk geng i dah meli sony alpha juak tuk kebarangkalian utk berstrobist semakin pasti hehehe.. niway, seperti yg ku nangga reya, u nang berbakat besar dan kreatip berbanding dak lain masa ya, u boleh merik arahan utk pose2 tertentu.. u pandei berkomunikasi ngan model bah.. Congrtas bro.. selamat maju jaya.. (mcm merik surat rekomen jak) hehe..

Abg.Syuk at: April 6, 2010 at 8:31 PM said...

erol - thanks :e:... baru jak test ala-ala studio
kaljis - :p: iboh bena gilak.. dpt masuk 70-200G dah idung i tuk..:l:

Facebook

Powered by Blogger.

Search

Booked Date

-3-4.Dis.16

-9-10.Dis.16

-11.Dis.16

-1 Jan.17

Tempahan 2017 sudah dibuka, Tempah tahun ini untuk mendapatkan harga istimewa!!! Hubungi sekarang 0138077346