Content

Jauzi dan Hafidza | Kampung Bukit Berangan

Tuesday, March 09, 2010
13.12.2009 sebenarnya aku tak nak post gamba ni.. tapi atas permintaan ramai.. ok lah... kalau nak tengok banyak lagi ... ok buat apoiment dgn aku then i show you the hard copy... hehe next up.... aku akn post Story Album & Mock Up Album... P/S: story and mockup album akan di post setelah hard copy nya siap... masih pokai ma... enjoy...

2 comments :

erolnukman at: March 10, 2010 at 6:51 AM said...

yah..sebelum tok aku bcarik cney nak molah mockup album,cek2 kau lalu bcerita pasal ya..bleh ku tauk cney tempat nak molah mockup album ya?kch ada ka?

Abg.Syuk at: March 10, 2010 at 8:08 AM said...

kmk ada kwn di KL nya tolong buat.... di KCH kmk xtau la ada x...

Facebook

Powered by Blogger.

Search

Booked Date

-3-4.Dis.16

-9-10.Dis.16

-11.Dis.16

-1 Jan.17

Tempahan 2017 sudah dibuka, Tempah tahun ini untuk mendapatkan harga istimewa!!! Hubungi sekarang 0138077346